Wil jij een eerste stap zetten in een verbeter- en veranderproces op het gebied van personeelsbeleid? Laat een onafhankelijke nulmeting uitvoeren.

Nulmeting

In jouw bedrijf is (een tijd geleden) het personeelsbeleid gevormd. Ondanks dat het personeelsbeleid richting en houvast zou moeten geven, zijn er signalen dat het in de praktijk niet altijd vlekkeloos verloopt. Informatie wordt gemist, incidenten worden niet (op de juiste wijze) gemeld, verzuimpercentage blijft onverminderd hoog en/of het personeelsdossier blijkt niet (volledig) op orde. Het wordt dan ook tijd om de eerste stap in het verbeter- en veranderproces te zetten. Maar waar ga je beginnen?

Wat maakt dat het beleid niet (voldoende) op de werkvloer zichtbaar is? Waar komt het gevoel van verlies van richting en houvast (vanuit medewerkers) vandaan? En hoe zorg je ervoor dat beleid en uitvoer weer feilloos op elkaar aansluiten? Oftewel; hoe zorg je ervoor dat de effectiviteit van je personeelsbeleid wordt vergroot?

Laat een onafhankelijke nulmeting uitvoeren en ontdek de huidige situatie binnen jouw bedrijf. De resultaten kunnen meegenomen worden als uitgangspunt voor (her)ontwikkeling. De nulmeting is dan ook de eerste stap in het verbeter- en veranderproces. Zo krijg je zicht op de status van zaken als;

Functioneren en Beoordelen

Verzuim en Re-integratie

Personeelsdossier

Sociale veiligheid

Psychosociale arbeidsbelasting

Benieuwd waar jouw bedrijf nu staat?
Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Contact