Zinpel, omdat het om mensen gaat.

Achtergrond

Wendy Brockhoff en Martine Jongewaard, de oprichters van Zinpel, hebben zich jarenlang mogen ontwikkelen op het gebied van leidinggeven, coachen, bemiddelen en bedrijfsvoering. Vanuit hun psychosociale achtergrond hebben zij vanuit verschillende functies van werknemer tot directie, het dynamische werkveld mogen leren kennen, de knelpunten ervaren, plezier mogen beleven en zich verder kunnen ontwikkelen. Samen beschikken zij dan ook over een rijke ervaring in de vele facetten van zowel psychologie, sociologie, ondernemen, onderzoeken, coachen, confronteren, reorganiseren, bemiddelen, aanpakken, doceren en innoveren. Kwaliteiten die van groot belang zijn in het leidinggeven, zorg dragen voor het welzijn van medewerkers en het maken, implementeren en borgen van beleid, kortom zaken met High Impact.

Na jarenlang van handelen bij conflict- en crisissituaties in verschillende sectoren, hebben Wendy en Martine in 2022 besloten hun opgedane kennis en kunde volledig te richten op het bedrijfsleven. Daar waar Wendy en Martine geloven dat de juiste kennis, kunde en een gezonde dosis lef bijdraagt aan de kwaliteit van mensenwerk en gezonde organisaties. Juist bij situaties die om integriteit gaan, bij veranderprocessen of (dreigende) conflicten is het van wezenlijk belang om aandacht te hebben voor de mensen én het belang van de organisatie.  Daar zijn waar het nodig is om de oplossing te vinden voor de vele vraagstukken die er binnen een organisatie zijn. 

De drive om vraagstukken met High Impact binnen bedrijven doeltreffend aan te pakken heeft er dan ook voor gezorgd dat Zinpel in 2022 is opgericht.