Veelgestelde vragen

Een domme vraag bestaat niet, een ZINPEL antwoord wel!
Vind hier het overzicht van de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met het team van Zinpel.

Ik heb op dit moment een conflict binnen de organisatie, kan ik jullie gewoon bellen hiervoor?

V

Een conflict binnen de organisatie betekent vaak direct handelen en alle zeilen bij zetten. Zo snel mogelijk een conflict aanpakken is in ieders belang. Je kan ons direct bellen of e-mailen met je vraag en korte omschrijving van het conflict. We kijken dan samen welk aanbod van Zinpel past:

  • Casuistiek- Wij denken met jou mee en geven advies over de aanpak.
  • Quick Fix-  Je hebt een directe lijn met het team van Zinpel om zo snel als mogelijk hands-on in te kunnen zetten op jouw conflict.

Geven jullie een oplos-garantie?

V

Werken met mensen blijft altijd een dynamisch gegeven. Zinpel belooft jou met alle inzet, kennis en kunde het conflict aan te pakken. Een oplos-garantie kunnen en willen wij niet geven... waarom niet? Conflicthantering is maatwerk, afstemmen en zoeken naar een goede oplossing. Wij beloven niet wat we niet 100% waar kunnen maken, wat we wel beloven is dat we er voor jou zijn, het grondig aanpakken en samen gaan kijken hoe het conflict tot een oplossing kan komen.

Mag ik de verkregen werkvormen en tools ook delen met collega's?

V

Bij Zinpel willen we mensenwerk  fijner en beter maken. Als jij als professionals je nieuw geleerde werkvormen en tools  wilt inzetten en delen zijn wij daar juist heel blij mee!

Alles wat je bij de trainingen leest, hoort en krijgt is eigendom van Zinpel BV. Het copyright en merkrecht zijn dan ook op alles van Zinpel B.V. van toepassing. Natuurlijk mag je enthousiast vertellen wat je hebt geleerd. Wil je het wereldkundig maken, op een vergadering uitdelen of zelf een training over geven? Neem gerust even contact met ons op dan kijken we samen wat wel en niet kan en onder welke voorwaarden, komen we samen vast uit!

Kan Zinpel ook als vaste partner bij conflicten aangesloten zijn bij onze organisatie?

V

Bij Zinpel vinden we het fijn om te ondersteunen wanneer er een (dreigend)conflict is. Conflicten horen erbij daar waar mensen werken. Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is als een bekend gezicht diegene is die jouw organisatie kan ondersteunen bij deze situaties. Zinpel sluit dan ook graag overeenkomsten met organisaties waarbij Zinpel de vertrouwde partner is bij het hanteren van conflicten, zowel hands-on als beleidsmatig als wel in het meedenken bij en het verzorgen van trainingen.

Betaling

Hoe kan ik mijn online training betalen?

V

Als je jouw item in de winkelwagen hebt geplaatst kun je via de knop betalen. je wordt automatisch doorgestuurd naar de bank van jouw keuze. De betaling gaat geheel automatisch.

Ik ben niet tevreden, krijg ik mijn geld terug?

V

Ten eerste: wat jammer dat je niet tevreden bent over de training de je gekozen hebt. Zinpel heeft leren in haar DNA, en dus ook leren van feedback van jou!

Laat ons weten waarom je niet tevreden bent, dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. 

Ik heb problemen met het betalen in de webshop, wat nu?

V

Wat vervelend! Probeer de pagina te vernieuwen of af te sluiten en opnieuw op te starten. Lukt het nog niet? neem contact

Kan ik in termijnen betalen?

V

Bij de trainingen VANUIT HUIS en OP LOCATIE  is het niet mogelijk in termijnen te betalen. 

Bij de opleidingen die In Company worden geboekt volgen we de offerte die we samen hebben afgestemd.

 

Krijg ik een factuur?

V

Wanneer je een In Company training aanvraagt ontvang je van ons een offerte. na goedkeuring zal deze dienen als factuur. Wanneer je een E-learning aanschaft ontvang je een bevestigingsmail van ons. Wil je toch een factuur, laat het ons dan weten, dan regelen we het voor jou!

Academy

Kan ik tussentijds stoppen met de E-learning?

V

Je kunt tussentijds even stoppen als je een E-learning volgt. Een E-learning volg je op je eigen tempo in je eigen tijd. Let op! Sommige E-learning modules hebben wel een uiterste datum waarop de E-learning voltooid moet zijn.

Bepaalde online trainingen moeten binnen een bepaalde tijdsduur behaald zijn. Dit in verband met de beschikbaarheid en feedback van de docenten. Dit staat altijd vermeld bij de informatie.

Wanneer er omstandigheden zijn waardoor het volgen van de training (tijdelijk) niet lukt  kunnen we altijd samen zoeken naar een oplossing. Neem dan contact met ons op!

Wanneer kan ik beginnen met mijn online training?

V

Zodra je bestelling is bevestigd en betaald ontvang je in je mailbox een e-mail met de link naar jouw eigen omgeving op de website: Mijn Zinpel.

Hier kun je waar en wanneer je maar wilt inloggen en starten!

Veel leerplezier!

Hoeveel personen kunnen tegelijk een training volgen?

V

Zinpel vindt persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk. Om tijdens de trainingen de aandacht te kunnen geven aan de deelnemers zoals wij dat willen zijn de groepen maximaal 12 personen. Mocht er toch de wens zijn om met een grotere groep de training te kunnen volgen neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Verzorgd Zinpel ook trainingen in company?

V

Zinpel geeft trainingen door heel Nederland, zowel op eigen locaties als op locatie naar wens. Dit kan in de buurt zijn op een externe locatie of gewoon op locatie van de organisatie. Neem vooral contact met ons op om samen een geschikte locatie af te spreken.

Kan ik een training ook op een locatie (live) volgen?

V

Jazeker! Zinpel geeft een aantal keer per jaar opleidingen op een locatie. Kijk op de website welke opleidingen waar gegeven worden. Incompany is ook een mogelijkheid: dan komen wij naar jullie toe.

 

Kan ik meerdere online trainingen tegelijk kopen en volgen?

V

Je kan meerdere online trainingen tegelijk aanschaffen. Alle online trainingen die je hebt gekozen vind je terug in je MIJN ZINPEL omgeving. Let op: sommige online trainingen hebben een einddatum waarop deze afgerond moet zijn, houd dit goed in de gaten!

Kan ik SKJ punten ontvangen bij jullie trainingen?

V

Bij een aantal trainingen van Zinpel staat vermeld of de training voorziet in SKJ punten. Bij de training zie je hoeveel SKJ punten je ontvangt wanneer je het certificaat inlevert bij het SKJ.

Geven jullie de SKJ punten automatisch door?

V

Zinpel verzorgt een certificaat voor jou waar het aantal SKJ punten op staat. Je moet zelf het certificaat uploaden in jouw SKJ omgeving voor de herregistratie. Het certificaat voldoet aan de eisen van het SKJ.

Hoeveel personen kunnen tegelijk een training volgen?

V

Zinpel vindt persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk. Om tijdens de trainingen de aandacht te kunnen geven aan de deelnemers zoals wij dat willen zijn de groepen maximaal 12 personen. Mocht er toch de wens zijn om met een grotere groep de training te kunnen volgen neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De training die ik zoek zit er niet tussen, maken jullie ook trainingen op maat?

V

Zinpel is een dynamische en innovatieve organisatie die constant onderzoekt wat de vraag is vanuit de werkvloer.. Zinpel past haar aanbod hier voortdurend op aan, dus ook op jouw vraag! Dus heb je een thema voor een training die wij nog niet aanbieden, we luisteren graag naar je vraag, denken mee en dan kijken we samen of we een mooi aanbod voor jouw organisatie kunnen maken.

Ik wil een aantal medewerkers een training laten volgen, kan dat op basis van een factuur?

V

Jazeker, vraag een offerte aan of schrijf de medewerkers en kies voor de optie factuur.

Ik heb een functiebeperking en of belemmering, kan ik dan de trainingen volgen van Zinpel?

V

Studeren met een functiebeperking kan soms lastig zijn. Wanneer je bijvoorbeeld AD(H)D, ASS hebt of slechtziend bent kost leren vaak meer energie. Als je twijfelt of jouw situatie past bij het studeren bij Zinpel, neem dan contact met ons op.

Ik heb een lichamelijke beperking, kan ik op de locaties komen van Zinpel?

V

Het team van Zinpel kiest de locaties zorgvuldig uit en doe haar best om de meest fijne, bereikbare locaties te vinden welke voor iedereen toegankelijk zijn. Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat de locatie ook voor jou toegankelijk is.